Sztárok

Ezzel a szőrös férfival él együtt Nagy Adri

A Sztárban sztár bronzérmese tegnap ünnepelte élettársa születésnapját, aki a műsor alatt is végig kitartott mellette, és soha nem ugatott bele, hogy mikor és hogyan gyakorol az élő adásokra.

Mióta szakított a kedvesével, Nagy Adri egyetlen társsal osztja meg a lakását: a kutyájával, Aladárral. Az elmúlt hetekben az énekesnőt nagyon lefoglalta a Sztárban sztár, de azért kedvencére mindig odafigyelt.

“Aladár nagyon jól tűrte, hogy egyfolytában énekelgetek, és szerencsére a szomszédok sem dörömböltek át. Tulajdonképpen a műsor alatt még jól is jött, hogy egyébként szingli vagyok, így nem kellett senkinek vacsorát főznöm, csak a kutyusomról kellett gondoskodnom. Szerencsére, ő jól viselte, hogy én a gyakorlás megszállottja lettem, és ha énekeltem, akkor sem kezdett ugatni vagy vonyítani. Egyébként sem az a fajta, aki sokat hangoskodna, eddig egyetlen egyszer vonyított csak, azt is álmában” – magyarázta az énekesnő, aki tegnap megünnepelte négylábú társa második születésnapját. Aladár tortát is kapott a jeles alkalomra. 

Emlékszik mennyire jól sikerült a felkészülés Adrinak kutyája oldalán? Szerintünk az Eminem produkció sikerült neki a legfergetegesebben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top