Sztárok

Nádai Anikó veszettül dögös címlaplány lett

Rendhagyó címlapot adott ki egy ismert hazai magazin, címlaplánynak pedig a Való Világ műsorvezetőjét és Schobert Norbi feleségét választották. Nádai Anikó és Rubint Réka is eszelősen jól néznek ki a képen.

Nevéhez hűen a Wellness magazin két sportos, dögös nőt választott a címlapjára. Nádai Anikót a Való Világból ismerhetjük, kisfia tavaly augusztusban született meg. Instagramján rajongói nem egyszer dicsérték, hogy a szülés után milyen szépen lefogyott. 

Rubint Réka háromgyerekes családanya, az egészséges életmód egy hazai nagykövete, tőle már-már az számít meglepőnek, ha éppen nem edzőcuccban, hanem átlagos, hétköznapi viseletben látjuk. A Wellness címoldalára persze nem farmerben pózolt.

A képekre a lányok olyan büszkék, hogy mindketten megosztották, posztjában Nádai megjegyezte, hogy nagyon várta már a megjelenést, Rubint pedig azonnal beindított egy nyereményjátékot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top