Sztárok

Jordán Adélt elítélték közokirat-hamisításért

Ítélet született Jordán Adél ügyében. A dolog úgy kezdődött, hogy a színésznő az anyja rokkantkártyájával parkolt. Itt vannak a részletek a tárgyalásról.

Jordán Adél 2016. november 9-én, a délelőtti órákban parkolt le a autójával, nem vett parkolójegyet, helyette édesanyja, a Kossuth-díjas Lázár Kati rokkantkártyáját használta. Hogy ez miért lett gyanús a parkolóőrnek, azt nem tudni, mindenesetre rendőri intézkedés és feljelentés lett a történet vége. November 22-én pedig meg is tartották a tárgyalást.

 A színésznő ellen közokirat-hamisításért emeltek vádat. Az ügyet a Budai Központi Kerületi Bíróságon, zárt ajtók mögött tárgyalták, a sajtó képviselői azonban bemehettek az ítélethozatalra. Nem kell sokáig várakozni, harmincpercnyi tárgyalás után döntött a bírónő. Jordán Adélt bűnösnek találták, és százezer forint megfizetésére kötelezték, valamint felhívták a figyelmét arra, hogy közszereplőként úgy kell élnie, hogy példát mutasson a társadalomnak, ezért figyeljen arra, hogy soha ne ismételje meg a bűntettet. Az ítélet indoklásában elhangzott, hogy a lehető legenyhébb büntetést szabták ki, tekintettel arra, hogy a művésznő büntetlen elő­életű, és őszintén megbánta a tettét – írja a Bors.

“Ezentúl azt szeretném, ha az emberek arról beszélnének, amit a színpadon csinálok… És ennek megfelelően az életben is úgy fogok élni a továbbiakban – ahogy ezelőtt is –, hogy ne legyen alkalom az ilyen beszélgetésekre. Nagyon sajnálom, ami történt, igyekszem példamutató életet élni, mint közszereplő” – nyilatkozta Jordán Adél a lapnak.

Az ítélet nem jogerős, az ügyészségnek három napja van fellebbezni ellene.

Jordán Adélt elítélték közokirat-hamisításért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top