Sztárok

Műtét árán esett teherbe Fejős Éva

Fejős Éva a fellegekben járva várja a kisbabája születését, de most arról is beszélt, hogy nem volt könnyű az út addig, amíg teherbe esett. még egy műtétre is szükség volt.

Nagy álma vált valóra Fejős Évának, amikor kiderült, babát vár. “Szuperül érzem magam, nem gyötörnek rosszullétek, és már a hetedik hónapban vagyok. Fantasztikus! A párommal már húsz éve vagyunk együtt, így sokakban joggal vetődhet fel a kérdés, hogy ­miért vártunk ennyit a gyerekvállalással. Ennek számos oka van, egyrészt az, hogy szabadúszó újságíróként kezdetben bizonytalannak éreztem az egzisztenciámat, több kiadócsődöt éltem meg, másfelől pedig negyvenéves koromig nem volt bennem hiányérzet. Nem állítom, hogy ez az ideális kor a szüléshez, vagy hogy bárkinek az én példámat kellene követnie, de a történetem sokaknak adhat erőt” – mondta a Blikknek Fejős Éva, aki arról is mesélt, hogy egy meddőségi szakember segítségére is szűksége volt ahhoz, hogy teherbe essen. Közel másfél évig járt kezelésekre, majd kiderült, hogy meg kell műteni a petevezetékét, de a pajzsmirigyével is akadtak problémák. A műtét sikeres volt, és hamarosan világra jön a kisbaba.

facebook.com/fejoseva1
facebook.com/fejoseva1

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top