Sztárok

Rékasiék szerelmét próbára teszi a betegség

Rékasi Károly nem tagadja, hogy sajnos a Pikali Gerdával való kapcsolatára is kihat a betegsége. Próbálnak erőt meríteni a szép emlékekből, és bíznak abban, hogy hamarosan jóra fordulnak a dolgok.

Megtartották a Republiccal közös jótékonysági estet a József Attila Színház színpadán, amit eredetileg Rékasi Károly megsegítésére találtak ki, de ő lemondott a pénzről, és a Baleseti Intézet szeptikus osztályának ajánlotta fel. A koncerten a színész is részt vett, a párja Pikali Gerda segítette őt. “Egy idő után elfáradtam, de csak fizikailag. Amikor beállt a lábam, Gerdát megkértem, hogy hozzon oda nekem egy széket, hogy ülve, fájdalomcsillapítóval tudjam tovább nézni a takarásból a fiúkat” – mondta a Blikknek.

Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos/
Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos/

A színész beszélt arról is, hogy a kapcsolatukra is kihat a betegsége. “Nehéz időszak ez kettőnknek, de Gerda kitart mellettem. Olykor kétségbeesetten kutakodunk a régi jó emlékek között, hogy működni tudjon tovább. Szerencsére még mindig találunk olyan pillanatokat a közös életünkből, amelyek feltöltenek” – mondta Rékasi Károly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top