Sztárok

Király Viktort telibe alázta Justin Bieber

A színpad mögötti világról mesélt az énekes, különösen kiemelve azt az időszakot, amikor az amerikai The Voice-ban szerepelt. Király Viktor Justin Biebert sem kímélte, tulajdonképpen az énekes volt a második gondolata, amikor arról kérdezték, hogy milyen sztárral volt jó vagy rossz élménye.

Először megmutatjuk, hogyan mímeli Király Viktor a rajongókat lekezelő Justin Biebert, és hogy a mimikáját milyen faarccal nézi végig Pirner Alma.

Király Viktort telibe alázta Justin Bieber

Most pedig elmondjuk, hogy mi történt:

A FEM3 csatornán futó Micsoda nők! aktuális férfi vendége Király Viktor volt. Várkonyi Andrea műsorvezető megkérdezte tőle és a hölgyektől, hogy: “Dolgoztál-e már együtt híres emberrel, aki kellemes, vagy éppen kellemetlen meglepetést okozott”.

Király Viktor feltartotta az IGEN táblát, és nosztalgiázni kezdett. Adam Levine-ről elmondta, hogy kedves pacák, de azonnal hozzátette, hogy amikor az amerikai The Voice-ban zakatolt előre, akkor más élményeket is gyűjtött, és hogy főleg arra emlékszik, amikor az egyik adásba Justin Biebert hívták vendégnek. Király elmesélte, hogy mindenki nagyon várta a backstage-ben a tinisztárt, kicsik-nagyok egyaránt. “Készítették a papírt, a kamerát…” – mesélte Király, de a rajongók hidegen hagyták Biebert, kiszállt az autójából, pökhendin elvonult mellettük.

Szandi egyébként értetlenül állt a helyzet előtt, hogy Bieber nettó bunkó a rajongókkal, és előfordul, hogy összeverekszik velük.

Király Viktort telibe alázta Justin Bieber

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top