Sztárok

Hatalmas baki Demjén Ferenc veszprémi koncertjén

Szombat este a veszprémi sportcsarnokban adott koncertet Demjén Ferenc és zenekara. Ám a koncert nem úgy sikerűlt, ahogy szerették volna. A nézők közül többen hazamentek nem sokkal a kezdés után.

Demjén Ferenc egy legenda, de hiába a rengeteg energia és a még mindig remek énekhang, a sok ezer rajongó és a nagy lelkesedés, ha egy technikai baki miatt a nézőtér bizonyos részein semmit sem hallani. A csalódott rajongók kommentjei szerint a veszprémi sportcsarnokban ez történt. Az első akkordok elhangzása után nyilvánvalóvá vált, hogy a hangosítással valami baj van, több olyan széksor volt a csarnokban, ahol egy árva hangot sem lehetett hallani Demjén énekéből. A B2 szektor nézői ezért csalódottan, már a harmadik számnál elkezdtek hazaszállingózni – írja a Bors, és egy kommentet is idéz: “Jó énekhang, pocsék hangosítás. Szabályosan zúgott a fejem. A számokat csak dallamról ismertem fel. Az énekből kivehetetlen volt, hogy épp melyik szám megy.”

 A szervezők egy kicsit másképp látják a helyzetet. “A koncertet mi szerveztük, a technikát azonban az a cég biztosította, amely Demjén egyéb – például a zalaegerszegi – koncertjén is. Jelenleg vizsgáljuk, mi történt a hanggal, most azt tudom mondani, hogy talán valamilyen panel szállhatott el, ezért nem volt élvezhető az előadás a csarnok bizonyos részeiben. Az elégedetlen nézőknek felajánlották, hogy menjenek le a színpad elé, és azt is fontosnak tartom elmondani, hogy legfeljebb húsz-harminc ember ment haza a 2600 fős közönségből” – mondta a koncert egyik szervezője, Székedli Bertold.

A lap kereste Demjén Ferencet is, de nem érték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top