Sztárok

Tíz fotó karácsonyra (X)

Szerinted mit szól a párod, ha idén karácsonykor tíz saját készítésű fotóval ajándékozod meg őt?
Tíz fotó karácsonyra (X)

Ugye meglepődik majd az ötleten? Viszont amikor hozzáteszed, hogy ezt a tíz fotót a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior – ban készíted el, ahová együtt utaztok, biztosan kitörő örömmel fogadja majd a nagyszerű ajándékot!

A Spirit Hotel interneten és telefonon is megrendelhető ajándékutalványa a közös pihenés, az együtt töltött idő, a békés harmónia élményét hozhatja el mindkettőtök számára. Egy olyan meglepetés, amellyel együtt lesz igazi ünnep a karácsony! S hogy hol készüljön el a tíz fotó? Erre is vannak ötleteink:

Tíz fotó karácsonyra (X)

1. A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior lobbijában található ősforrásnál. A szálloda saját termálkúttal rendelkezik, melynek gyógyvize minden termálmedencében élvezhető.

2. Az egyedileg berendezett szobában vagy lakosztályban, háttérben a szállodát körülvevő csodás erdei panorámával.

3. A Spirit Hotel éttermének téli kertjében, az asztalon a hotel válogatott borainak egyikével.

4. A szálloda Oázis wellnessrészlegének 22 medencéje közül a legnagyobb termálvizes fürdőben, amely féli nyitott, így a hideg évszakban a forró vízben lazítva csodálhatjátok a gőzölgő termálvízfüggönyön átsejlő varázslatos panorámát.

5. A különleges és autentikus hamam fürdő medencéjénél, amelyhez nyugtató, spirituális kezelés és masszázs tartozik.

Tíz fotó karácsonyra (X)

6. A kétszintes, faburkolatú szaunaház nyitott kandallójánál ülve, ahonnan pazar kilátás nyílik a sárvári tavakra. A Spirit Hotelben kilenc különböző szaunatípus áll a vendégek rendelkezésére.

7. A mySPIRIT Egészségprogram állapotfelmérésre kialakított helységében. A csak itt elérhető Egészségprogram hosszú távú útmutatót és gyakorlati megoldást kínál az életmódváltáshoz.

8. A szálloda beautyrészlegében is, ahol akár mind a ketten kipróbálhatjátok a mélytengeri algák és iszap jótékony hatásaira alapozó világhírű Thalion arc- vagy testkezelések valamelyikét.

9. A hotelben elérhető a Sensolite kezelésnél, amely polarizált-fényterápiás rendszerével serkenti a szervezet öngyógyító képességét.

10. Az utolsó kép készüljön a Spirit Hotel csodálatos éttermében a minden igényt kielégítő káprázatos vacsoráról. A hotelben a friss és egészséges alapanyagokból készülő menüt kínálnak, melynek összeállításánál figyelnek az ételintoleranciában szenvedő vendégekre is.

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior olyan közös élményt kínál, melynek emlékeit hónapok vagy évek múlva is öröm lesz felidézni. Elég hozzá egy Spirit Hotel ajándékutalvány és tíz csodálatos fotó.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top