Sztárok

Sebestyén Balázs teljesen kikészült

Sebestyén Balázsékat mélyen megviselte a Class FM és a Morning Show megszűnése. A körülményekről és a lehetséges folytatásról meséltek.

 A Class Fm megszűnése nem érte váratlanul a stábot, ám a körülmények megviselték őket. Sebestyén Balázsék Hajdú Péternek meséltek az Esti Frizbiben a érzéseikről és az új tulajdonosról. McNutt arról tett tanúbizonyságot, hogy az élő fába is beleköt. Nyugodtan tesz tönkre idegileg, lelkileg, mindenhogy családos embereket, akik ebben a stábban dolgoznak. Neki semmi sem szent, elég csak megnézni, hogy bántak el velünk. Ez lelkileg rettenetesen megterhel mindenkit. Kikészített az, hogy menjünk, ne menjünk, kellünk, nem kellünk. Ez az ember imád mások idegeivel játszani– mesélte Balázs. A Class Fm műsorvezetőinek múlt szerdán már a belépőkártyájuk sem működött, és számítógépeikbe sem tudtak belépni. Minden lépésüket biztonsági őr figyelte, hogy csak a személyes dolgaikat hozzák el az irodából – írja a Blikk.

 

Fotó: facebook.com/MorningShow.hu
Fotó: facebook.com/MorningShow.hu

A lap szerint Sebestyén Balázs azt állítja, az új tulaj meg is fenyegette. Én ezzel az emberrel és a zenei igazgatóval találkoztam hatszemközt egy bizonyos szálloda halljában. Megvádolt, megfenyegetett, nagyon csúnya beszélgetések voltak. Megvádolt, hogy kivel tárgyalok, kivel ültem le, és hogy neki erre bizonyítéka van. Elmondtam, az, hogy ő itt dolgozik, az egy dolog, de ennyi év után sem tanulta meg, hogy kell a magyar emberekkel beszélni. Idejön ezzel a texasi cowboy-stílussal, és azt gondolja, bárkit zsebre tehet, nem jó módszer, ezzel nem fog elérni semmit – mondta a műsorvezető, aki a lehetséges folytatásról is beszélt: “El tudjuk képzelni a Rádió 1-et. Vajnával kiváló viszonyban vagyunk, szoktunk beszélni. Ha úgy keresnek, hogy ti kelletek nekünk, és úgy csinálhatjátok, ahogy szoktátok, akkor elgondolkozunk rajta.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top