Sztárok

Nyugalom ajándékba

A karácsonyi ajándék a szeretetről szól, arra hivatott, hogy megmutassa, gondolsz a másikra és szeretnéd őt olyasmivel megajándékozni, amivel igazi örömöt szerezhetsz.

Mit szólnál egy pár napos pihenéshez a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior – ban?

Nyugalom ajándékba

Elgondolkodtató beszélgetés zajlott a minap egy szupermarketben, a pénztárnál sorban állva. Két elegáns nő csevegett arról, hogy micsoda megpróbáltatásokat jelent az ünnepi bevásárlás, hogy évről évre kínszenvedés valami jó ajándékot kitalálni. Hallgatva őket joggal merül fel a kérdés: tényleg csak nyűg, megpróbáltatás a karácsony? Az ünnep csak egy újabb rovás a megoldásra váró problémák falán? Nem szabad hagynunk, hogy az legyen.

 

A család bármely tagjának örömet szerezhetsz, ráadásul otthon, a meleg szobában, egy pohár finom tea mellett az interneten vásárolhatod meg a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior ajándékutalványát. Te csak megrendeled, de az utazás időpontjáról a megajándékozott dönt, sőt ő válogathat a beauty- és wellness-szolgáltatások között is. A Spirit Ajándékutalvány nemcsak egy szimpla ajándéktárgy. Nyugalmat és felüdülést adhatsz vele annak, akit igazán szeretsz. A wellnesspihenés belépő egy egészségesebb és nyugodtabb világba. Gondolj csak bele: nem erre vágyunk igazán karácsonykor?

Nyugalom ajándékba

A Spirit Hotel ajándékutalványa nemcsak hasznos, de elegáns meglepetés is, amely az élményeken túl egészségtudatos gondoskodást és megújulást ígér. Egy olyan ajándék, amely a szeretet és nagyrabecsülés kifejezésének az egyik legjobb módja, hiszen a legértékesebbet adja a megajándékozottnak: az időt, melyet szeretteire, családjára és saját magára fordíthat. A több nemzetközi díjjal is kitüntetett szállodában 10 000 m2-en 22 medence és kilencféle szauna várja a vendégeket. A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior sokrétű wellness-szolgáltatásai közül kihagyhatatlan a Thalion test- és arckezelés, de kipróbálható a tradicionális hamam vagy Ájurvéda- vagy a sensolite terápia is. A mySPIRIT Egészségprogram hosszú távú útmutatót és gyakorlati megoldást kínál az életmódváltáshoz. Az egészségesebb élet része az egészségesebb étrend, amelyről a hotel séfje minden étkezéskor gondoskodik.

Nyugalom ajándékba

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top