Sztárok

Döbbenet: Fésűs Nelly 28 kilót fogyott

A színésznő az Élet-forma vendége volt, itt beszélt a drasztikus súlycsökkenésről. Fésűs Nelly nehezen szabadult meg a feleslegtől.

A sport végigkísérte Fésűs Nelly gyerekkorát, és amikor színésznő lett, akkor sem engedhette el magát. “A színpad folyamatos állóképességet igényel… – mondta a Sarka Kata műsorában, az Élet-formában. – Ez ott ért véget, amikor megszületett Csenge. Akkor egy picit leálltam, és meg is látszott rajtam. Az első terhességem során 28 kilót szedtem, fel, ami nem múlt el azért nyomtalanul. Tehát nem úgy volt, hogy megszületett Csenge, és azzal együtt elvesztettem a felszedett kilókat, az kemény két év volt.”

Csenge 2003-ban született, édesanyját nem viselte meg, hogy a terhesség során hízott. “Az első probléma abból volt, amikor szerettem volna felvenni a 26-os és a 28-as nadrágjaimat, és nem sikerült – mesélte. – Elmentünk nadrágot vásárolni, és amikor végül egy 36-os nadrág volt az, amibe bele tudtam magam tuszkolni, akkor rájöttem, hogy a próbafülke tükre nem amorf, hanem a valóságot mutatja. Picit rosszul éreztem magam, de úgy voltam vele, hogy amíg szoptatok, addig engem ez az egész nem érdekel.”

Fésűs Nelly kivárta a szoptatás végét, és utána fogyott le. 2014-ben született második gyermeke, Elza. Mióta megszületett, az anyuka szerepelt többek közt a Nagy Duettben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top