Sztárok

Az RTL ismerkedős műsorában Bódizs Veronika, Vajna Tímea szépségkirálynője

Tegnap a TV2-n végignézhettük, amikor egy szürreális show keretében kihirdették: Bódizs Veronika a Miss Universe Hungary 2016 győztese. Vajna Tímea szépségkirálynője azonban az RTL Klubnál sem ismeretlen.

Ugyanis a nagy sikerű Vigyél el! műsor egyik szereplője, akinek már az RTL Klub-os adatlapján is látszott, milyen szép lány. Bódizs Veronika a Miss Universe Hungary győzteseként nemcsak a zsűri elismerését tudhatja magáénak, de a közönség is rá szavazott. Sőt a Miss Extrém cím is az övé, ilyen pedig még nem volt Vajna Tímea szépségversenyén, ahogyan ő maga is elmondta.

Az RTL ismerkedős műsorában Bódizs Veronika, Vajna Tímea szépségkirálynője

Igaz, a jelek szerint tavaly óta Bódizs Veronika két centit nőtt, de talán csak azért, mert a 170 centi mégiscsak jobban hangzik a szépségversenyen, a párkereső  műsorban meg igazából mindegy.  

Az RTL ismerkedős műsorában Bódizs Veronika, Vajna Tímea szépségkirálynője

Mondjuk, már megszoktuk, hogy kicsi a világ, ez csak egy újabb bizonyíték. Azt nem tudjuk felidézni, Veronikának miért nem jött össze ott a randi, talán a jelöltek nem voltak megfelelőek. 

A Miss Universe Hungary idei közönségdíjasáról Ti döntöttetek: Bódizs Veronika. ????❤️ #missuniversehungary2016 #missuniverse #hungary

Miss Universe Hungary (@missuniversehungary2016) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top