Sztárok

Alföldi Róbert a kudarcairól vallott

Alföldi Róbertnek esze ágában sincs 100%-ig sikeres és boldog embernek beállítani magát. Kendőzetlenül beszél a kudarcairól és a nehézségeiről is.

Alföldi Róbert Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorában mesél az életéről, és a kudarcairól sem hallgatott. “Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy szerencsém volt: jókor voltam jó helyen, és nem féltem váltani… Nem tagadom, azért is dolgozom ennyit, mert az életem többi területe nincs rendben. Például nálam a nyaralás is érdekes kérdés. Csak akkor megyek, ha van valakim. Egyedül minek menjek? Hogy szembesüljek a magánnyal? Na, azt már nem – mondta a rendező, aki a gyerekkoráról is beszélt. – Utáltam a gyerekkoromat, mindig felnőtt akartam lenni. Persze voltak szép dolgok is, de én már nagyon korán tudtam, hogy színházat akarok csinálni, ezért pedig mindenki hülyének nézett” – idézi Alföldi Róbertet a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top