Sztárok

Ajándék, mellyel együtt lesz ünnep a karácsony (X)

Kitaláltad már, mit vegyél karácsonyra annak, aki igazán fontos neked? Ha még töröd a fejed, segítünk, hogy olyan legyen az ünnep, mint még soha!

Ha szeretnél valami különlegeset, valami személyre szólót, emlékezeteset adni párodnak, a szüleidnek vagy éppen a barátnődnek, ajándékozd meg szeretteid egy csodálatos, ötcsillagos luxuspihenéssel a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa *****superior – ban! Elég egy kattintás vagy egy telefonhívás, és máris megvan minden idők legjobb karácsonyi ajándéka.

Ajándék, mellyel együtt lesz ünnep a karácsony (X)

A Spirit Hotel ajándékutalványával a család bármely tagját meglepheted, hiszen a szálloda szuper szolgáltatásai és a világszínvonalú wellness- és szépségkezelései között mindenki talál kedvére valót. Képzeld csak el, ahogy pároddal együtt élvezitek az autentikus hamam fürdő nyugalmát, majd jöhet egy romantikus, gyertyafényes vacsora a hotel téli kertjében. Vagy gondolj bele, milyen jót tesz majd édesanyádnak a szálloda saját forrásból fakadó gyógyhatású termálvize és a hotelben elérhető professzionális masszázsok. Esetleg képzeld el a gyermekeidet, akik – miután kiszaladgálták magukat a téli erdőben és a csónakázótó partján – végigpróbálják a hotel mind a 22 medencéjét. De ha ez nem elég, vetítsd magad elé azt a képet, ahogy a barátnőddel kipróbáljátok a világhírű francia Thalion márka arc- és testkezeléseit, majd jöhet egy pihentető masszázs, egy forró szauna, végül éjszakába nyúló beszélgetés egy pohár pezsgővel a kézben a kandalló mellett. Ugye idilli a kép?

Ajándék, mellyel együtt lesz ünnep a karácsony (X)

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior ajándékutalványával a legértékesebbet adhatod annak, akit igazán szeretsz: időt, amiből olyan kevés jut magunkra és egymásra a hétköznapok rohanásában. Nyugalmat, amelyre oly nagyon vágyunk, és kényeztetést Magyarország egyik legszínvonalasabb wellness-szállodájában. A Spirit Hotel exkluzív megjelenésű ajándékutalványát megrendelheted telefonon, vagy megvásárolhatod az interneten is, így ezzel is időt takarítasz meg, amelyet a békés adventi készülődésre és a szeretteidre fordíthatsz. Ne feledd, a karácsony a szeretetről, az együtt töltött időről, a békéről és a nyugalomról szól. Hosszabbítsd meg az év legszebb ünnepét néhány nap békés feltöltődéssel a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior ban!

Ajándék, mellyel együtt lesz ünnep a karácsony (X)

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top