Sztárok

Kaméleonok: Az X-Faktor mentorai akkor és most

Gáspár Laci annyit változott az elmúlt 13 évben, hogy egy-egy korszakát szinte már el is felejtettük. De az X-Faktor mentorai közül Tóth Gabira sem panaszkodhatunk, ő a legnagyobb kaméleon. Akkor és most!

Gáspár Laci ugyan 2003-ban jelentkezett a Megasztárba, ahol a 2004-es év férfihangja lett, de már sokkal korábban, az Üstökösben kipróbálta magát. Az X-Faktor mentorának az elmúlt 13 évben alaposan megváltozott az ízlése. Volt zselézett haja, volt, hogy copfban hordta vagy befonva, de úgy tűnik, hogy a saját stílusát 2015 körül találta meg, és azt nem is ereszti.

Kamélenok: Az X-Faktor mentorai akkor és most(Fotók: Ványi Ákos, Tóth Beáta, Rozmanitz Gábor, Nagy Zoltán)

Tóth Gabi a második Megasztárban, “a kisebbik Tóthként” próbálta ki magát. Bár a versenyt nem nyerte meg, Gabi igazi egyéniségként – és nem mellesleg borzasztó erős énekesként – meghatározó alakja lett a magyar könnyűzenei életnek. Ahány lemez, ahány tévéműsor, annyi frizura és stílus – érdekes látni, hogyan változott meg a 2004-ben még szárnyát bontogató tapolcai lány.

Kamélenok: Az X-Faktor mentorai akkor és most(Fotók: Ványi Ákos, Gálos Mihály Samu, RTL Klub, Vadnai Szabolcs)

Puskás Peti a harmadik Megasztárban dobbantott, majd színházi szerepeket kapott, saját lemezt adott ki, és sokáig szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban is. Idővel nemcsak a zenéje, de a külseje is változott. Az útkeresés után, a The Biebers sikereivel együtt megérkezett Peti saját stílusa is, amiből szerencsére hiányoznak a túlméretezett fehér nyakkendők.

Kamélenok: Az X-Faktor mentorai akkor és most(Fotók: Németh Gabriella, Tóth Beáta, Birton Szabolcs)

Tóth Gabi és Puskás Peti együtt is megér egy fejezetet a cikkünkben. Bár nem egy szériában indultak, az elmúlt évtizedben számos alkalommal készült róluk közös fotó. Bevalljuk, nekünk a 2012-es fotó a kedvencünk, egyrészt mert imádtuk Tóth Gabi szőke, rövid haját, másrészt nézzetek rá a kölyökképű Puskás Petire! Aranyosak, na.

Kamélenok: Az X-Faktor mentorai akkor és most(Fotók: Schumy Csaba, Németh Gabriella, Nagy Zoltán)

ByeAlex a legnagyobb meglepetés számunka az X-Faktor mentorok közül. Soha nem gondoltuk, hogy ilyen szerepben láthatjuk őt, de imádjuk. Vicces, szórakoztató, nyitott, de megmaradt az a fajta titokzatossága, ami azóta él, hogy képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalversenyen. A külseje nem sokat változott, de nem is érdekel minket, amíg ontja a dalszövegeket és jó fej.

Kamélenok: Az X-Faktor mentorai akkor és most(Fotók: Szabolcs László, Olajos Piroska, Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top