Sztárok

X-Faktor: többször megtámadták Dmitrij Gorbunovot

Bár szüleit már biztonságban tudhatja, Dmitrij Gorbunov mégsem lehet nyugodt. Az X-Faktor versenyzője a Blikknek arról mesélt, hogy többször is megverték.

Az X-Faktor énekesét, Dmitrij Gorbunovot többször megverték, úgy gondolja, hogy öccsének helye is Magyarországon lenne, mert Ukrajnában veszélyben van – írja a Blikk. “Tűzszünet van most a hazámban, szerencsére nyugodtabb a helyzet, mint néhány hónapja volt. Faddey miatt azonban aggódom, mert nálunk háború nélkül is nagyon sok az iskolai verekedés, és a ­fiatalokból álló banda, az iskolából hazafelé vezető út is roppant veszélyes lehet. Mindezt a saját bőrömön tapasztaltam meg, mert tizenéves koromban engem is többször megtámadtak. Nem tudom, hogy mi nem tetszett nekik – talán az, hogy hosszú hajam volt, vagy az, hogy egy kicsit kilógtam a többiek közül –, de az tény, hogy hat alkalommal is nagyon megvertek” – mondta Dmitrij.

X-Faktor: többször megtámadták Dmitrij Gorbunovot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top