Demcsák Zsuzsa plasztikáztatott, látványos a változás

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A legtöbb nő titkolja, ha szépészeti beavatkozáson esik át. Demcsák Zsuzsa nem így tett, előtte-utána képet is posztolt az arcplasztikájáról. Nézd meg!
2016. 11. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Demcsák Zsuzsa úgy döntött, nem fogja eltitkolni, hogy plasztikáztatott. „Szépészeti beavatkozások? Beszéljünk róla. Sokan titkolják, én nem fogom!
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer saját magamról posztolok előtte-utána képet, most mégis megteszem. A különbség ugyanis látványos, méghozzá a szemem alatt. Eltűntek a karikáim. Azok a karikák, amik egyrészt a genetikának, másrészt a 12 év hajnalban kelésnek köszönhetők...” – írta a fotóhoz.

„Nemrégiben Tillával beszélgettem, aki elárulta, milyen kezelésen esett át. Az ő hatására kaptam én is kedvet: hyaluronsavat fecskendeztek be a szemem alá, mert szabályosan elfogyott a zsírszövet. ez persze genetika is, nagyapámnál és az édesapámnál is így alakult, persze, nálam a sok hajnalozás is megtette a hatását. A kezelés nem fájt, és elégedett vagyok az eredménnyel” mesélte Demcsák Zsuzsa a Story Magazinnak.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus