Sztárok

Delhusa Gjon szerelmes

Delhusa Gjon nagyon jó formában van, új lemezt készít, és idén nem utazott Keletre sem. Valószínű, hogy 19 éves szerelme, Fanni miatt maradt itthon, akivel 2014-ben kezdődött minden.

Delhusa Gjon 2015-ben úgy nyilatkozott, Fannival a kapcsolata már nem aktuális, nem volt eljegyzés sem, hiába látták, hogy csókot váltott a lánnyal Hajdú Péter műsorának a Frizbinek forgatási szünetében. Most úgy néz ki, mégis együtt vannak. Hét év után először nem utazott Tibetbe vagy indiába, valószínű, hogy Fanni miatt maradt itthon. A zenész klipjében is szerepet kapott a lány, sőt közösségi oldalán is egyre több fotót posztol róla, nyilvánosság előtt is vállalja szerelmüket. “Munkáról szívesen beszélek, magánéletről nem. A kapcsolatunk korábban is hétpecsétes titok volt, talán a 44 éves korkülönbség okán”  mondta Delhusa Gjon. A zenésznek új menedzsmentje van, azóta hatalmas kedvvel alkot, hét év után újra dalokat ír írja a Bors.  

 

Delhusa Gjon szerelmes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top