Sztárok

Máris szakított kedvesével Kovács Kokó István

Nyáron mutatkozott először együtt Kovács Kokó István és új kedvese. A napokban azonban az összes közös képüket törölték a közösségi oldalakról. A Story magazin legfrissebb számában számol be a szakításról.

Már márciusban hallani lehetett olyan pletykákat, hogy Kovács Kokó Istvánra újra rátalált a szerelem, és idén júniusban a nyilvánosság előtt is együtt mutatkozott új párjával. A csinos, szőke hölgyről – a nevén kívül – csak annyit lehetett tudni, hogy 39 éves. Aztán egyre több szerelmes, közös fotó került fel a közösségi oldalaikra, és még több rendezvényen jelentek meg együtt. A Story magazin legfrissebb számában azonban arról írnak, hogy egyre több jel utal arra, hogy Kokó és kedvese szakítottak. A sportoló például egy olyan képet osztott meg, amin a bátyjával látható és azt írta alá: “Két szingli pasi a gőzben.” A családi állapotát pedig egyedülállóra változtatta.

Kovács Kokó István idén januárban költözött el otthonról. Feleségével, fiai édesanyjával megállapodott, egyikük sem fogja kiteregetni a szennyest, és ehhez máig tartják magukat.

A történet folytatását a legfrissebb Story magazinban olvashatjátok.

Máris szakított kedvesével Kovács Kokó István

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top