Sztárok

A Hungary’s Got Talent énekese megerőszakolt és fogva tartott egy lányt

Az RTL Klub tehetségkutatójában, a Hungary's Got Talentben is felbukkant az a férfi, aki fogva tartott és megerőszakolt egy lányt. A hölgy azt mondta, másnap elfogta a férfit a rendőrség.

Nyíregyházán fogva tartott, és megerőszakolt egy 22 éves lányt a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban is megforduló 28 éves M. M. és társa, a 25 esztendős tiszaeszlári L. Á. A két férfi akarata ellenére kényszerítette a nőtt arra, hogy velük maradjon, majd barátjuk után ők ketten is megerőszakolták a lányt. Amennyiben bebizonyosodik a két férfi bűnössége, kettő-nyolc év börtönt is kaphatnak cselekedetükért – írja a Bors. “A nyomozás során két bűncselekmény megalapozott gyanúját közölte a rendőrség a gyanúsítottakkal. Az első az aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, a második pedig azonos alkalommal egymás cselekményéről tudva többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette” – tudatta a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség szóvivője.

 

A Hungary's Got Talent énekese megerőszakolt és fogva tartott egy lányt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top