Sztárok

Megvan a férfi, akiről Demcsák Zsuzsa hallgat

Nincsenek teljesíthetetlen igényei, ha férfiakról van szó, Demcsák Zsuzsa mégis magas és erős falat vont maga köré, amin nehéz áttörni.

Demcsák Zsuzsa évekkel ezelőtt vált el a gyerekei apjától, és majd egy évtizede vezeti a Mokkát. Mióta egyedül van, a napjai a következőképpen néznek ki: kora reggel kel, dolgozik, aztán elmegy a gyerekeiért, és amennyi időt csak lehet, velük tölt. Nehéz a kevés maradék időbe még egy férfit is beleképzelni, de Zsuzsa nem aggódik, még az sem zavarja, ha egyedül marad. “Néha elgondolkodom, hogy mi lenne a jobb nekem, de most nem tudom elképzelni, hogy valaki csak úgy besétáljon közénk. Határozott, erőteljes egyéniség vagyok, egy személyben családfenntartó, anya, apa, barát, sporttárs, tanító… – mondta a Story magazinnak. – Küzdelmesek a mindennapok, de tele vagyok energiával.”

Volt egy titokzatos férfi

Demcsák Zsuzsa utolsó ismert szerelme egy svéd férfi volt. Sebastiannal a 2015-ös Balaton Sound fesztiválon is jártak együtt, de nem sokkal utána szakítottak. És vajon mikor volt szerelmes utoljára? – teszi fel a lap a kérdést. “Talán három éve, de akkor nagyon. Titok, hogy kibe. Nem lehetett minket együtt látni. Én is tudom az életemet élni a nyilvánosság kizárásával” – mondta Demcsák, aki a Story e heti számában egyéb magánéleti titkokba is beavatja az olvasót. 

Megvan a férfi, akiről Demcsák Zsuzsa hallgat

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top