Sztárok

Babacunami a Mokkában: Baby Gabi, Gönczi Gábor

Baby Gabi az ikreivel érkezett, Gönczi Gábor beszámolt a szülés lefolyásáról. Demcsák Zsusza és Pachmann Péter műsorvezetők csak kapkodták a fejüket, miután az énekesnő arról is beszélt, akar-e még gyermeket.

Akadt egy két babahír az őszre, például mi is megírtuk, hogy megszületettek Baby Gabi ikrei, amit az énekesnő a következőképpen jelentett be a Facebookon: “Megérkeztünk! A legnagyobb boldogsággal tudatjuk az egész világgal, hogy 2016. 09. 20-án megszülettek szemünk fényei” – írta, és azt is közölte, hogy a két kisfiú közül Botond 2900 grammal és 52 centivel, míg Bence 3100 grammal és 52 centivel jött a világra.

Baby Gabi ikrei már majd két hónaposak, így ő már egész rutinos anyuka például Gönczi Gábor párjához képest, mert: a Tények műsorvezetőjének kedvese kedden adott életet első gyereküknek.

A Mokkának ma Baby Gabi volt a vendége, akinek egyik gyermekét egy ideig Demcsák Zsuzsa babusgatta, és közben Gönczi Gábort is felhívták telefonon, aki elmesélte, hogy kisfia apás szüléssel jött világra, nagyjából 3 óra alatt.

Baby Gabi később elárulta, hogy nem szeretne több gyermeket:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top