Sztárok

Morning Show-botrány: Balázsékat mégis beengedték a rádióba, elindult az adás

Sebestyén Balázsékat mégis beengedték a Morning show adásába, egy nappal azután, hogy a Class FM bejelentette a műsor megszüntetését. A rádióműsorban Sebestyén Balázs bemondta hogy ez az utolsó Morning Show-adás.

Kedden még úgy tűnt, hogy szerdától már nincs élő műsoruk Sebestyén Balázséknak a Class FM rádióban – a rádió ugyanis közleményben tudatta, hogy megszünteti a Morning Show-t –, végül mégis engedték, hogy a műsorkészítők bemenjenek az épületbe, és élőben jelentkezhessenek be a Morning Show-ba – számolt be az Index.  

Szerda reggel 6 óra előtt rögtönzött sajtótájékoztatót tartottak Sebestyén Balázsék a Class FM előtt. Az Index úgy tudja, a portás telefonált egyet, majd beengedte a műsorkészítőket az épületbe. Mint Sebestyénék elmondták, ezek szerint mégis készíthetnek élő műsort, bár még nem tudják, milyet. “Nem akarunk forradalmat, rádiók jönnek, szűnnek meg, mi csak ki akarják szolgálni a hallgatókat” – jelentette ki a súlyos betegségből felépült Sebestyén Balázs.

Jelen pillanatban is megy az élő műsor, amelyben bemondták Balázsék, hogy ez az utolsó Morning Show-adás. A rádióműsorban volt egy élő összekapcsolás a Music FM-es Bochkor Gáborék reggeli műsorával, és a beszélgetés során elmondták nekik Balázsék, hogy engedték ma őket dolgozni, de úgy fogják fel: kaptak egy lehetőséget a hallgatóktól való elköszönésre.

Morning Show-botrány: Balázsékat mégis beengedték a rádióba, elindult az adás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top