Sztárok

Erdei Zsolt megúszta a börtönt

Erdei Zsolt a mai napig bánja, hogy 16 évesen úgy megütött egy srácot, aki rátámadt, hogy annak eltört az arccsontja. A pofonért egy év börtönt is kapott, de a végrehajtást két évre felfüggesztették így a szabadságvesztést szerencsére megúszta.

Erdei Zsolt sok pofont adott és kapott, mégis van egy, amire a mai napig tisztán emlékszik. Erről az ütésről mesélt az Eho TV Arckép című műsorában a boxoló. 16 évesen önvédelemből okozott súlyos testi sértést az iskolai évnyitó napján. Nagyon szegények voltunk, nem volt normális cipőm, amit felvehettem volna. Egy több főből álló társaság kigúnyolt, belém kötött. Az egyik srác közel jött hozzám, és beszólogatott. Miután leszálltunk a buszról, meg akart ütni, csakhogy a reflexeim nagyon jók voltak, sikerült kikerülnöm az öklét, majd behúztam neki egyet. Megmerevedett, és eldőltemlékezett vissza a sportoló. Hosszú bírósági procedúra után végül megúszta a börtönt. Azóta találkozott a sráccal, és nincs harag köztük – írja a Blikk.

 

Erdei Zsolt reflexből ütött

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top