Sztárok

Csomor Csilla: Vertem a fiúkat

Megdöbbentő vallomást tett a múltjáról Csomor Csilla, a Barátok közt egykori sztárja. A színésznő nem titkolja, hogy anno nem egyszer eljárt a keze.

Hujber Ferenc után Csomor Csilla a második olyan egykori Barátok közt-szereplő, aki feltűnik az Édes életben. A színésznő egykori osztálytársaival látogatott el az általános iskolájába, és a padsorok közt sétálgatva számos emlék tört elő belőle. “A sztorik előjöttek a régmúltból, a gyerekkorunkból, hogy miket játszottunk… visszatekintés, időutazás volt – mondta Csomor, majd konkrétabban is belefolyt. – A fiúk azok mindig csipkelődtek, én meg mindegyiket vertem, csapdostam, mint a legyeket.” Csomorról a barátnői elmesélték, hogy akaratos és egyszerre fiús lány volt, majd azt is megtárgyalták, hogy milyen copfot hordtak. A színésznő elmondta, akkoriban a verés volt az egyetlen eszköze, amivel leszerelhette a fiúkat.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top