Sztárok

Elérhető marad a Class FM, így hallgathatod online

Szombattól eltűnik az éterből a Class FM, viszont a rádió nem szűnik meg, műsoraik ugyanúgy hallgathatók lesznek online, mint korábban.

Miután a Médiatanács nem hosszabbította meg a Class FM frekvenciaengedélyét, így a rádió kénytelen beszüntetni az analóg sugárzást november 19-én. Ez azt jelenti, hogy az autókban és a magnók rádióján nem lesz fogható a Class FM, de digitális formában, online rádióként igen.

Hogyan lehet online hallgatni a Class FM-et?

Aki Class FM-et akar hallgatni szombattól, az megteheti bármilyen okostelefonon vagy tableten futtatott ingyenes online rádióalkalmazással, amik tömegével érhetők el Androidra és iOS-re is. Asztali számítógépen a legegyszerűbb megoldás az online Class FM hallgatásra, a rádió weboldalán a jobb felső sarokban az “Élő adás” gombra kattintani, de a lustáknak elég csak ide bökni, hogy szóljon a Class FM.

A műsorrend változatlan marad, leszámítva persze a Morning Show-t, amit Sebestyén Balázs szerint ma hallhattunk utoljára a Class FM-en. Így marad a Class Kívánságműsor Abaházi Csabával, lesz továbbra is Class Délután Vágó Pirossal, Szani Rolandot is hallhatjuk az esti lassítóval, a Class Nighttal és éjjel a Class Kultúrával.

Az sem biztos, hogy szombaton elhallgat a Class FM, ugyanis ideiglenes frekvenciaengedélyt kértek a bíróságtól januárig, amire a válasz akár péntekig megjöhet. Ha nem, akkor szombaton hét év után elhallgat a Class FM, mert lejárt frekvenciaengedélyét a Médiatanács nem hosszabbította meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top