Sztárok

Hasznos és időtálló ajándékok szeretteidnek és neked is

Hunyd le a szemed, és képzeld el, hogy idén a karácsonyi ajándékok beszerzéséhez nem kell sokat talpalnod, tömegben hosszú sorokat végigállnod és fáradtan mindent hazacipelned. Stresszes és időrabló bevásárlókörutak helyett helyezkedj el kényelmesen egy fotelban, és válaszd ki a Mediwel egészségmegőrző, alakformáló és közérzetjavító termékei közül azt vagy azokat, amelyek garantáltan mosolyt csalnak szeretteid arcára!
Hasznos és időtálló ajándékok szeretteidnek és neked is

Ragyogj ki ajándékaiddal az ünnepen: válassz a családtagjaidnak hasznos és időtálló, egészségmegőrző, közérzetjavító készüléket most rendkívül kedvezményes áron! Ha egynél több terméket vásárolsz, akkor az egyedi akciós árnál is olcsóbban juthatsz hozzá a választott készülékhez, így akár saját magadat is meglepheted eggyel – hiszen megérdemled! Ajánlatlistánkat keresd a http://mediwel.hu/mediwel/karacsonyi-alomarak oldalon.

Aki rendszeresen használja, tudja, hogy sokkal könnyebb az élet a SPORT FLABéLOS-szal (http://mediwel.hu/sport-flabelos). Kimaradt edzés pótlására, otthoni 15-20 perces – teljes izomzatot átmozgató – villámmozgásra, helyi alakformálásra, mélyizom-erősítésre is kiváló ez az innovatív sporteszköz. Ára most rendkívül vonzó, hiszen 199.000 forint helyett 165.000 forintba kerül, csomagajánlatban pedig ennél is kedvezőbb áron, bármelyik Mediwel készülékkel együtt rendelhető.

Az alakformálás és különösen a lapos has szerelmeseinek remek választás az OTO Chili kockahas gép és az OTO e-Shape alakformáló, helyi zsírbontó készülék kettőse. Előbbi 5, utóbbi 10 perc alatt indít intenzív támadást a hason lerakódott zsírpárnák ellen, és rendszeres használattal – az OTO Chili önmagában is, de a kettőt egymás után használva – együttes erővel szépen meg is szabadítanak tőle. A két készülék 68.900 forint helyett csomagban mindössze 46.000 forintba kerül.

Hasznos és időtálló ajándékok szeretteidnek és neked is

Legnépszerűbb csomagunkban két igazi nagyágyú található. A FLABéLOS alakformáló készülék akár az egész család mozgásproblémáját képes orvosolni, míg az OTO Adore Foot intelligens talpmasszírozó felfrissíti a lábakat és elűzi a stresszt egy nehéz nap után, így akár az elalvásban is segíthet. A két készülék együtt 428.900 Ft helyett csomagban csak 315.000 forint.

Legújabb, továbbfejlesztett fizikoterápiás fájdalomcsillapító készülékünket, az OTO ePhysio-t cukorbetegeknek, fájdalommal élőknek, keringési problémával, ideg-vagy izomsérülésben szenvedőknek ajánlunk. A készüléket önmagában akciós bevezető áron 99.000 forintért is választhatod, de ha egy e-Shape alakformálót is szeretnél mellé, akkor a két gép együtt mindössze 115.000 forintért lehet a tiéd.

Termékeinket vásárlás előtt ingyen kipróbálhatod a Mediwel budai bemutatótermében (az 1124 Budapest, Fodor u. 134. szám alatt), ahol munkanapokon és decemberben hétvégéken is szeretettel várunk nyitvatartási időben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top