Sztárok

FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor – velük erősít a Comet

November 25-én újra átadják a Comet-díjakat, azonban a rendezvény és a műsor is számos pontján megújulva tér vissza. Az idei gálát élőben, online közvetítik majd, valamint 360 fokos stream közvetítéssel is találkozhatnak azok, akik otthonról nézik a Cometet. Az extra tartalmakról fiatal youtuberek gondoskodnak.

Nézzük mit érdemes tudni a 2016-os Comet gáláról, melynek két műsorvezetője Iszak Eszter és Istenes Bence lesz!

  • Több kategóriával is bővült a gála.
  • A díjazottakat és a fellépőket a 2016-os trendeket követve egy speciális online közvetítésen keresztül láthatják a rajongók.
  • Az eseményt teljesen egészében végig lehet majd követni a www.comet2016.hu oldalon. A folyamatos élő közvetítés mellett lesz egy speciális stream is: két 360 fokos kamera képén keresztül is nyomon követhető lesz a díjátadó.
  • A tudósítók a vloggertársadalom ismert arcai: FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor lesz.

A Comet jelöltjeire november 23-ig mindennap le lehet adni a szavazatokat. A gáláról, a kategóriákról és fellépőkről, valamint a jegyvásárlás részleteiről is megtalálható minden hasznos információ a Comet 2016 hivatalos weboldalán, illetve a gála Instagram- és Facebook-oldalán. 

A 2016-os Cometet az RTL Magyarország és a Viacom közösen rendezi meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top