Sztárok

VV Mici és VV Krisztián kimaxolták az intimitást

Orgián innen is van élet a Való Világban. VV Mici nagyon várta VV Krisztiánt, a hatvani fiú pedig olyat tett, miután visszaérkezett a villába, amilyet eddig még sosem láttunk tőle.

Simán véget érhetett volna a Való Világ egyetlen látványos szerelmi kapcsolata, ha vasárnap este a nézők a hatvani “kárszegest” szavazzák ki VV Tivy helyett, de biztos győzelemmel végül VV Krisztián ment vissza a villába. VV Tivy a stúdióban többször is börtöntölteléknek nevezte versenytársát, mire az “odakint szétb.szlak, te köcsög” felkiáltással többször is megfenyegette. Tegyük fel az ominózus kérdést, hogy vajon mindez tényleg megtörténhet-e:

Lépjünk tovább. VV Mici és VV Krisztián szexuális életét már a fél ország ismeri, mi is többször értekeztünk róla, például így:

Október végén azon lamentáltunk, hogy mégis mikor fog csókolózni a két VV8-as, olvasóink akkor ügyesen arra szavaztak, hogy előbb behatolás lesz. Íme:

VV Mici és VV Krisztián kimaxolták az intimitást

A csókra eddig vártunk, de végre megtörtént.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top