Sztárok

Vajna Tímea szexisebb lányokat keres a szépségversenyén, mint Sarka Kata

Vajna Timi extrém körülmények között mutatta be a Miss Universe 2016 döntőseit. Az eseményen elárult nekünk néhány részletet a versenyről, és kitért arra is, hogy miben különbözik az ő szépségversenye Sarka Katáétól.

A Miss Universe 2016 döntősei extrém bátorságpróbán vettek részt a Tropicariumban. Vajna Timi versenyzőinek nehéz napjáról itt olvashatsz bővebben. Az esemény után Vajna Timi elmesélte nekünk, hogy azért szervezte a Miss Extrém versenyt, mert szerette volna bemutatni a 16 döntős lányt, akik november 20-án részt vesznek majd a  Miss Universe Hungary 2016-os versenyén, amit a TV2 élőben közvetít. De szerinte egy egyszerű sajtótájékoztató unalmas lett volna. Ezen a különleges helyszínen megrendezett versenyen viszont kiderült, hogy ezek a lányok nemcsak szépek, de ügyesek is.

Ebben különbözik Vajna Timi szépségversenye Sarka Katáétól

Valóban remekül helytálltak az extrém feladatokban, és egy percig sem hisztizett egyikük sem, pedig lett volna rá okuk. “A legdurvább szerintem a skorpióhoz való benyúlás volt, én azt biztosan nem tudtam volna megcsinálni. Le a kalappal a lányok előtt mindenért. A lemerülést is döbbenetesen ügyesen csinálták, egy levegővel a hideg vízben. Büszke vagyok rájuk!” – mondta nekünk Vajna Timi.

Ebben különbözik Vajna Timi szépségversenye Sarka Katáétól

Mesélt arról is, hogy az interneten közel ezren jelentkeztek a versenyre. Az előválogatón szempont volt, hogy a lányok minél magasabbak legyenek, és legyen bennük valami különlegesség, egzotikum, de persze az intelligencia is fontos volt. Vannak köztük olyanok, akik régóta modellkednek, de olyanok is, akik először állnak színpadon. “Nagyon jó látni a lányok lelki és szellemi fejlődését” – tette hozzá.

“Kedvesség, alázatosság, céltudatosság és magabiztosság. Ez a négy mindent visz, de a szerénység is fontos, mert a sikerek ellenére sem szabad elszállni” – mondta Vajna Timi, amikor arról kérdeztük, milyen tulajdonságokat tart fontosnak a döntősöknél. 

Ebben különbözik Vajna Timi szépségversenye Sarka Katáétól
Fotók: TV2

Kérdésünkre reagálva beszélt arról is, hogy szerinte minden szépségverseny más. Sarka Kata inkább babaarcú, visszafogottabb lányokat keres, mivel a Miss Worldon nincs bikinis vonulás, ő pedig szexibbeket, latin-amerikai típusú lányokat, akik megállják a helyüket Amerikában. “Az én versenyem mindig egy koncepciót követ, idén is így lesz, de ez majd legyen meglepetés” – mondta, és elárulta azt is, hogy várhatóan idén is lesz világsztár a zsűriben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top