Sztárok

X-Faktor: Gorbunov Dmitrij kassza mögé szorult

Gorbunov Dmitrij egy pesti pláza üzletének megnyitójára ment, ahol a tinilányok rajongótáborából alig tudott kiszabadulni. Az énekes a kassza mögé menekült, onnan osztogatta az autogrammokat.

Gorbunov Dmitrij nem számított arra, ami történt vele. Egy üzletnyitó rendezvényre igyekezett, ahol tinilányok csapata rohanta le. Az ukrán polgárháborúból érkező énekes először örömmel vette a rajongást, de fél óra elteltével menekülőre fogta a dolgot, és a pénztárgép mögül osztotta aláírásait – írja a Blikk. “Hihetetlen ez a nagy szeretet, ami körülvesz, és szerencsére ma már a szü­leim is büszkék rám, pedig elein­te nem szerették, hogy a zenével foglalkozom. Nagypapám pedig, akivel Szegeden élek, szintén nagyon örül a sikeremnek. Ő a legnagyobb kritikusom, mindig megfogadom a tanácsait” – mesélte az X-Faktor énekese, aki a fiatal lánycsapatnak nem árulta el, van- e barátnője.

 

X-Faktor: Gorbunov Dmitrij kassza mögé szorult

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top