Sztárok

Jön a második baba Czippán Anettnél?

Czippán Anettéknál különleges vendég járt a Fem3 Café stúdiójában, aki szerint Anettre nagy változás vár, még az is lehetséges, hogy hamarosan ismét gyermeke születik.

Czippán Anett és Kinter Oszkár egy kártyajóssal beszélgettek a Fem3 Caféban. Gazsi Gizi elmesélte, hogy az édesanyjától tanulta a jóslást, és hogy egy-egy kirakás mindenki számára más jelentéssel bír. Beszélt arról is, hogy teljesen alaptalan a halál kártyától való félelem, hiszem az esetek nagy többségében az egyáltalán nem negatív jelentésű lap.

Jön a második baba Czippán Anettnél?

A műsorvezetők is kíváncsiak voltak a jövőre, így húztak néhány lapot. Gazsi Gizi megállapította, hogy Czippán Anett életében hamarosan örömteli változás lesz, egy ajándék, amitől a műsorvezető még fél egy kicsit. Arra buzdította, hogy húzzon még egy kártyát, majd így szólt: Erre voltam kíváncsi… Azt jelenti, hogy megtörténik az, aminek meg kell történnie. A kártyalapon egy gyermek volt.

Jön a második baba Czippán Anettnél?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top