Sztárok

Így félni még biztosan nem láttad Berki Krisztiánt

Ritkán látni a testépítő üzletemberen, hogy megrémül, de vannak kivételek. Berki Krisztián mindössze egy szép, méretes, izomtól duzzadó ló kellett ahhoz, hogy elfehéredjen.

Azon túl, hogy megijedt, még egy régi nőjéről is eszébe jutott egy történet, amikor felült a lóra. Berki Krisztián elmesélte, hogy azért fél a lovaktól, mert egy volt nőjét egyszer vállon harapta egy paci, és ennek köszönhetően a nő kulcscsontja eltört. “Jobban izgul, mint én” – jegyezte meg Hódi Pamela leendő férje, és egész elfehéredett. Magabiztos hanghordozása tovaszállt, és látszólag csak akkor kezdett megnyugodni, amikor az oktató visszatért hozzá, vezette egy keveset, majd egy másik lóra pattanva melléállt.

Berki elmondta, hogy a lovakat inkább távolról szereti, majd közölte, hogy az egyik állatot szívesen megveszi, és itt elhangzik az a viccesnek szánt kérdés, hogy “sokat eszik egy ilyen ló?”, mire a válasz, hogy “10-12 litert százon”.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top