Sztárok

Baby Gabi ikrei kiakasztják a cukiságmérőt

Héthetesek lettek az ikrek, és már látszik az arcukon a szociális mosoly. Baby Gabi telibe kapta őket egy portré erejéig.

2016. szeptember 20-án megszülettek Baby Gabi ikrei. “Megérkeztünk! A legnagyobb boldogsággal tudatjuk az egész világgal, hogy 2016. 09. 20-án megszülettek szemünk fényei” – írta akkor az énekesnő a Facebookon, és hozzátette, hogy Botond 2900 grammal és 52 centivel, Bence pedig 3100 grammal és 52 centivel jött a világra. Akkor ezt a fotót biggyesztette a poszt mellé:

Az ikrek már héthetesek, szépen cseperednek, Baby Gabi boldog, megoszt, tudósít az életéről. Most éppen ebbe a barokk hatású keretbe applikált két fotót, melyen a vigyorgó ikrek láthatók. Posztját szavakat és hangulatjeleket is bőségesen másolva idetesszük: Eddig nem tettem ki a gyerekekről olyan fotót, ahol jól látszik az arcocskájuk (nem véletlenül). Most megmutatom nektek Botit és Bencust!🙂 Botond a maga nyugodtságával vesz le a lábunkról, Bence pedig a rafináltságával!🙂 További szép napot!”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top