Sztárok

VV Soma az anyukáját választotta

Mivel a Való Világ Powered by Big Brotherben az iskolahéten VV Soma volt a legjobb diák, jutalmul választhatott három videóüzenet közül, amiket szerettei küldtek neki. Pár perce volt csak, hogy meghozza a döntést.

A Való Világ Powered by Big Brotherben Soma érte el a legjobb eredményt az iskolahéten. A versenyző ezért egy videóüzenetnek örülhetett, ám nehéz volt eldöntetnie, kitől is szeretné kapni. Anyukájától, a nemrég kiesett Evelintől vagy legjobb barátjától, Pumped Gabótól kaphatta a biztató szavakat. Végül édesanyja mellett döntött írja a Blikk. “Nagyon nehéz volt ezt a döntést meghoznom, szívem szerint mind a három üzenetet választottam volna, de csak egyet lehetett. Evelin egy hete ment el, mindennap gondolok rá, nagyon hiányzik. Gabóra bármikor számíthatok, ilyen barátot kívánok mindenkinek. Viszont anyukám… Ő nevelt fel, olyan energiákat adott már nekem sokszor”  mondta VV Soma.

VV Soma az anyukáját választotta

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top