Sztárok

X-Faktor: Opitz Barbara jövője még kérdéses

Opitz Barbaráért nagyon izgult a családja az X-Faktor első élő show-ja előtt. A sonkádi lány remekül teljesített, párbaj nélkül jutott tovább az X-Faktor következő élő show-jába. Ő és az édesanyja is nyilatkozott arról, hogyan képzelik a jövőt.

Opitz Barbi anyukája, nagyon izgatott volt az X-Faktor első élő show-ja előtt.  Elárulta, úgy érzi, hogy a lánya csak most kezdte igazán komolyan venni, hogy itt van, mert az éneklés eddig nem is annyira volt az előtérben. Barbi kitűnő tanuló a gimnáziumban, és az orvosi egyetemen szeretne továbbtanulni. Énekelni eddig leginkább az iskolai rendezvényeken énekelt. Nem csoda, hogy az anyuka félti a lányát.

“Az az igazság, hogy nem igazán akartam elengedni ide, féltem a sok kritikától és az esetleges csalódástól” – mondta, de nem vitatja, hogy jót tesz neki a változás. Kiemelte, hogy Barbi egy zárkózott lány, de a mentora, Tóth Gabi jó hatással van rá, sokkal magabiztosabb lett.

 A család uborkatermeléssel foglalkozik, amiben nyaranta Barbara is részt vesz, így gyűjti össze a pénzt a nyári pihenésre és az iskolában szükséges dolgokra.  Barbi a válogatón járt először Budapesten, tehát teljesen új számára a nagyváros “Amíg így vigyáznak rá, addig nem féltem, de azt nem szeretném, hogy ideköltözzön, ahhoz túl veszélyes…” – mondta az anyuka. Nem sokkal később kiderült, hogy a lánya erről másként vélekedik.

Opitz Barbi és a szülei
Opitz Barbi és a szülei

Az élő adás után Opitz Barbival is beszéltünk. “Jaj, nagyon izgultam a produkcióm alatt, de szerencsére senki nem vette észre. Próbáltam mindent beleadni és közben figyeltem a mentoromat és a családomat, akiktől rengeteg pozitív energiát kaptam” – mesélte.

X-Faktor: Opitz Barbara anyukája félti a lányát Budapesttől

Elmondta azt is, rettenetesen félt, hogy párbajoznia kell, nagyon jól érzi magát, és még nem szeretne hazamenni. “Szeretem a szülőfalumat is, de hamar beleszoktam ebbe a nagyvárosi környezetbe. Szeretnék a továbbiakban is itt maradni, és azt remélem, hogy a családom is felköltözik Budapestre” – mondta el nekünk.

X-Faktor: Opitz Barbara anyukája félti a lányát Budapesttől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top