Sztárok

Világosban, közönség előtt szexeltek a VV8-ban

A Való Világ falain belül egyeseknek már az sem számít, hogy akkor érnek egymáshoz, amikor más is hallja és látja őket. A közszemlére tett aktusnak a villalakók nem örültek.

Óh, hát miféle anyag vagyok én,
hogy pillantásod metsz és alakít?
Miféle lélek és miféle fény
s ámulatra méltó tünemény,
hogy bejárhatom a semmiség ködén
termékeny tested lankás tájait? – József Attila: Óda

Lábam között a rúzsod nyoma, lehelj belém életet – Sex Action: Vörös a szád

VV Mici és VV Krisztián viszonyáról már azok is tudnak, akik nem is nézik a Való Világ 8-at. A páros szexuális együttléteinek száma úgy nő, ahogy a Descartes-féle koordinátarendszerben bármelyik parabola jobb oldala emelkedik, ennek köszönhetően állandó szereplői az újságoknak. Nálunk nagyjából így nézett ki a történet:

Világosban, közönség előtt szexeltek a VV8-ban

Bőségzavar van. A páros tagjairól tudjuk, hogy könnyen veszik a testi szerelmet, adatlapjuk arról árulkodik, hogy sok partnerük volt, már nem is emlékeznek rá, hogy mennyi. Libidójukhoz kétség nem fér, mióta csak összejöttek, képtelenek leállni. Eddig úgy-ahogy érdekelte őket, ha mások is voltak a szobában, vagy próbáltak úgy foglalkozni egymással, hogy azzal ne zavarják a VV8 többi lakóját, de most már nem tudnánk haragudni például VV Somára, ha azt mondaná, hogy

RÉGEN MINDEN JOBB VOLT.

Mármint: a villa csendesebb volt

Merthogy Micit és Krisztiánt már egyáltalán nem érdekli, hogy a Való Világ villájában mások is élnek körülöttük, csak nyomják az élvhajhászatot, mintha nem lenne holnap. Mutatjuk, hogy miket reagáltak a villalakók arra, amit este műveltek, illetve arra, amit felkapcsolt lámpáknál reggel.

“Ropog, mint a trolibusz a kanyarban…”

Olyan szinten ment, nem tudtam aludni.”

Oké, hogy nem néztem pornót két hónapja, de nem ilyen formában szerettem volna látni.

Nyomja, mint a gerely.

VV Tivy mutatja, hogy csattog
VV Tivy mutatja, hogy csattog

Krisztián később megkérdezte Somát, hogy:

– Annyira csattogott?

– Igen – mondta Soma.

– Menj a p*csába. Akkor én mé’ nem hallom? – és ezzel lezárta a beszélgetést.

Itt az egész egyben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top