Sztárok

Ez Angelina Jolie és Brad Pitt utolsó esélye a békülésre

Angelina Jolie és Brad Pitt jelenleg is azon van, hogy megtalálják a legjobb megoldást, ami a jövőben is működőképes lehet. Egyelőre a színésznő diktálja a feltételeket, és most ott tartanak az egyezkedésben, hogyha Pitt enged, akkor van esély a normális családi életre.

Az 52 éves színész pénteken szintén benyújtott a bíróságra egy keresetet, válaszként a felesége válókereseti papírjára. Ahogyan az kiderült, Angelina Jolie és Brad Pitt között nincsenek vitás kérdések, csak azt szeretnék megoldani, hogyan működjenek ezek után családként. Mindketten a gyerekek érdekeit tartják szem előtt, és szeretnének jó viszonyban maradni, de ez az utolsó esélyük, hogy békésen rendezzék a helyzetet. Ezt tudjuk eddig a válásukról: 

Ez Angelina Jolie és Brad Pitt utolsó esélye a békülésre

Teljes az egyetértés Pitt és Jolie között, leszámítva a gyermekelhelyezést 

Pitt kérelmében az áll, hogy szeretné a gyerekek megosztott felügyeleti jogát, és ezentúl is teljes része akar lenni  Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienne életének. Amióta Angelina Jolie bejelentette a válást, magának követelte a gyerekeket, és az apjuk jelenleg csak a bíróság által kirendelt felügyelő mellett láthatta őket. Maddox ráadásul az eddig leszervezett két találkozóból egyre sem ment el.

Pitt önként vállalkozik drog- és alkoholtesztre 

Mivel a gyerekek ügye a legfontosabb és a színész drog- és alkoholproblémája a válás első számú oka, ezért Brad Pitt önként eljár kezelésre és tesztekre, amellyel bizonyíthatja: józan életet él. Jolie a gyerekek láthatását ehhez a feltételhez kötötte.

Ez Angelina Jolie és Brad Pitt utolsó esélye a békülésre

Maddox békül az apjával

Bár a két leszervezett találkozóra nem ment el, Maddox gyerekfelügyelő jelenlétében találkozott az apjával, akivel állítólag terápiára is járnak, hogy rendezzék a viszonyukat.

Minden közös ingatlant elad a házaspár

New Orleans volt az igazi otthonuk, amiért rajongtak, és ez az ingatlan, amit először eladott a házaspár, ráadásul nem kis haszonnal. A többi házat/kastélyt piacra dobták, de például a híres francia birtokukra egyelőre nem találtak érdeklődőt sem. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top