Sztárok

Komoly betegség után tért vissza Balázs Fecó

Közel egyórás bulival hódította meg ismét a színpadot Balázs Fecó, aki féléves kényszerpihenő után a napokban kezdett el újra koncertezni.

“Jól vagyok a bő­römben, főleg, mivel színpadra állhatok” – mondta korábban Balázs Fecó, amikor megtudta, hogy végre újra koncertezhet. A Kossuth-díjas zenésznek tavasszal az elmeszesedett ereit kellett kicserélni, majd szívritmuszavar miatt került ismét műtőasztalra. Ezt katéteres ablációval orvosolták, de utána nem pihente ki magát: rögtön elvállalt egy amerikai turnét. A vége az lett, hogy orvosai ideiglenesen eltiltották a színpadtól, de most végre visszatért.

“Úgy érzem magam, mintha nem is hatvanhat éves lennék, hanem huszonöt… Lesz még egy vásárosnaményi templomkoncertem december 11-én, és egy szentlőrinckátai 18-án, szintén templomban. Aki ötven évet eltölt a színpadon, annak hiányzik a közönség. De orvosi utasításra egy hónapban már csak két előadást vállalok. Egy Korál-koncert már rengeteget kivesz belőlem, de nem tagadhatom meg magamtól a zenélést, ez tart életben” – mondta Balázs Fecó a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top