Sztárok

Pataky Attilának barátja segített 45 milliós hitelét kifizetni

Az Edda frontembere, Pataky Attila elárulta, jómódú barátjának köszönheti, hogy már nem kell mindennap hitele miatt aggódnia.

Pataky Attila 45 millió forintos svájci frank hitelt vett fel, hogy megvásárolhassa elképzelt otthonát. Még mindig a hitel visszafizetése nyomasztaná, ha nem segített volna neki egy jómódú barátja. Azt állítja, a bank már akkor átvágta, amikor ő a hitelt felvette, ugyanis nem az aznap érvényes árfolyammal könyvelték az összeget. “Volt olyan hónap, amikor az eredetileg előírt 200 ezer forintnyi részlet helyett 496 ezer forintot követelt tőlem a bank…Emlékszem, amikor anno az első mosógépünket megvettük, kaptunk 18 darab csekket, amit szépen havonta befizettük, aztán a ­miénk lett a mosógép. Itt nem lehetett tudni, mi lesz a következő hónapban” – mesélte az Edda énekese. Pataky Attila szerint betegségeihez is nagyban hozzájárult a hitel, és az ezzel járó idegeskedés – írja a Blikk.

Pataky Attilának barátja segített 45 milliós hitelét kifizetni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top