Sztárok

Mulatóspápa lesz Kocsis Tiborból

Olyan műfajban kell kipróbálnia magát, amit eddig csak távolról ismert. Kocsis Tibor számára teljesen új dimenziót nyit meg a Sztárban sztár.

Kocsis Tibor szépen énekel, de hát X-Faktort általában azok nyernek, akik egy: szépen énekelnek, kettő: ezen túl jó előadók is. Ő a második szériát nyerte meg még 2011-ben.

Az énekes az éppen aktuális Sztárban sztárban versenyez, a műsor lényege, hogy a szereplők egy másik, ismert előadó szerepébe bújnak, és eléneklik egy slágerüket. A vasárnapi döntőben a szóló produkciókon túl duettek is láthatók lesznek, Kocsis Tibor pedig bárkit is várt, biztos, hogy nem azt kapta, amit gondolt.

Először mondunk egy számot:

26 millió 235 ezer 803

2016. november 7-én, délelőtt fél 11-kor pontosan ennyi volt a látogatottsága Jolly és Kis Grófo slágerének, a No roxa ájnak, mellyel ott van a legnézettebb magyar klipek közt.

Ehhez képest Kocsis Tibor legmagasabb Youtube nézettsége smafu, a Lásd a csodát című dal klipjét 1 millió 300 ezren nézték meg eddig.

Összenő, amit összetartozik

A Sztárban sztár vasárnapi döntőjében Kocsis Tibornak is (akárcsak társainak) duettet kell énekelnie, ezt a feladatot pedig Kis Grófóval kell végrehajtania, azaz ő bújik majd Jolly szerepébe. Ennek nemcsak ő, hanem Till Attila is örül, a két profi nyilván magas színvonalú, szórakoztató produkciót visz be a kamerák elé.

Tudomásunk szerint Kocsis Tibor eddig nem vállalt mulatós szerepet, de nyilván ezt is kirázza majd a kisujjából.

(címlapkép: Kocsis Facebook)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top