Sztárok

Rejtélyes új szereplő érkezik a Barátok köztbe

"Hamarosan új szereplő érkezik, de nem úgy, ahogy gondolnád..." – áll a rejtélyes üzenet a Barátok közt Facebook-oldalán, és egy videó is tartozik hozzá...

A Barátok köztben már többször előfordult, hogy egy-egy szereplő hirtelen nagyon megváltozott, mert egyik pillanatról a másikra már egy másik színész alakította a karaktert. Az első ilyen akkor történt, amikor a Tildát alakító Erdélyi Tímea bement a Kertész-lakás hátsó szobájába, és már Szabó Erika jött ki, szintén mint Tilda. Magdi anyusék nem lepődtek meg, a tévénézők talán jobban. De ezután több hasonló átváltozás is történt. Megváltozott például a Pétert, Lindát és Mónikát alakító színész személye is. És lehetséges, hogy ismét valami ilyesmire számíthatunk, de keddig még várnunk kell a válaszra. Azt azonban már tudjuk, hogy egy fiatal lány lesz az új szereplő, úgyhogy már megvan, hogy melyik karaktereket érdemes számba venni a tippelgetésnél.

 A Barátok közt Facebook-oldalára egy rejtélyes videó került föl, amin egy még ismeretlen lány mutatkozik be. Laura a kisfilmben elmondja, hogy egy olyan karakter bőrébe fog bújni, akit már ismerhetünk.

Laurát november 8-ától láthatjuk majd a képernyőn. Van tipped, hogy melyik karaktert alakítja majd? Szavazz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top