Sztárok

X-Faktor: részletek Balogh Eszter kieséséről, az anyukája is megszólalt

Felháborodás és botrányok övezték Balogh Eszter X-faktoros szereplését, és elsőként kellett távoznia a műsorból. Most elmondja, mit érez, és megszólal a mentora, Gáspár Laci, valamint a korábban öngyilkossággal fenyegetőző édesanya is.

A 28 éves Balogh Eszter 15 éve keményen dolgozik, hogy énekesnő lehessen. Többször próbálkozott tehetségkutatókban is, de nem jutott el az élő adásokig. Az X-Faktor legújabb szériájában is majdnem így lett, de Eszter anyukája a tettek mezejére lépett. Közölte Gáspár Lacival, hogy ő lesz a felelős, ha  összetörnek Eszter álmai, sőt még öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Balogh Eszter anyukájával az X-Faktor első élő show-ja előtt néhány órával beszélgettünk. Elmondta, hogy élete egyik legrosszabb élményének tartja a mentorral történteket, de nagyon rossz idegállapotban volt akkor, mert nagyon izgult a lányáért.

X-Faktor: részletek Balogh Eszter kieséséről, az anyukája is megszólalt

“Úgy gondolom, hogy mint szülő nincs semmi szégyellni valóm, hogy kiálltam a gyerekemért és elmondtam a véleményemet. Szerintem mindenkinek jár egy esély – mondta, a nézők reakcióját pedig nem érti. – Nagyon meglep, hogy ha az ember spontán kinyilvánítja az érzelmeit, attól mások megijednek. Én csak a lányomat védtem egy spontán reakcióval, és hiába 28 éves, akkor is az én lányom, ha 60 éves lenne, ugyanígy tettem volna – jelentette ki. – Most már nem izgulok, mert teljesült egy része Eszter álmának, bejutott az X-Faktorba és bizonyíthat” – mondta. Balogh Eszter a nézők szavazatai alapján azonban ki is esett.

X-Faktor: részletek Balogh Eszter kieséséről, az anyukája is megszólalt

A produkciója erős volt, ezért a kiesésének köze lehetett ahhoz is, hogy a nézők megbélyegezték a történtek miatt. A mentorát nem érte váratlanul, hogy Balogh Eszternek kellett először távoznia. “Számítottam arra, hogy az Eszter esélyes lesz a kiesésre. De mégis reménykedtem benne, hogyha jól teljesít a színpadon, akkor tovább is fog jutni” – mondta. Úgy érzi, hogy a lány sorsa már korábban eldőlt: “A nézők megpecsételték, amikor a székes feladatnál visszahoztam őt. Ez tanulságos, de azt gondolom, hogyha ezzel tudtam segíteni az Eszternek, és ez egy kicsit helyrerakja a lelkét és az önbizalmát, akkor megérte” – mondta el nekünk Gáspár Laci

Balogh Eszter úgy érzi, jól sikerült a produkciója. Arról, ahogy a nézők megítélték őt, csak ennyit mondott: “Az emberek nagyon előítéletesek, és szeretnek olyan dolgokról fix tényekként beszélni, aminek nem ismerik a hátterét. Ha igazából tudnák, hogy miken mentem keresztül, abszolút nem akadnának ki azon, ami a táborban történt. Azt nem tudja, hogy a történtek mennyire segítették elő a kiesését, de úgy érzi, hogy emelt fővel tud távozni, hiszen sikerült, amit eltervezett, jól teljesített.

 Eszter anyukája arról is beszélt nekünk, hogy már gondolkodott rajta, hogy ír Gáspár Lacinak egy békülő levelet, de úgy döntött, hogy jobb lesz személyesen. A műsor után meg is beszélték a dolgot.

X-Faktor: részletek Balogh Eszter kieséséről, az anyukája is megszólalt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top