X-faktor: Balogh Eszternek és a Jaggersnek kellett távoznia

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az RTL Klub tehetségkutatójának első élő adásában két énekesnek kellett távoznia. A nézők döntésének értelmében Balogh Eszter és a Jaggers búcsúzott.
2016. 11. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A hét elején derült ki, hogy az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-faktorban, Puskás Peti csapatából a csatorna vezetése kizárja Petics Kristófot. A példa nélküli döntés oka, hogy a fiatal, különc tehetség egyik éjszakai mulatozása után, a rendőrségen töltötte az éjszakát, mert összevert egy külföldi férfit. 

A balhét a csatorna nem nézhette tétlenül, ezért komoly döntést hoztak, és úgy döntöttek, végleg kizárják Kristófot a versenyből. A 12. versenyző kiléte sokáig titok volt, az első élő műsorban derült ki, hogy Kristóf helyét a közönségkedvenc Mata Ricsi veheti át

 A 12 tehetség közül Gáspár Laci tanítványának, Balogh Eszternek kellett párbaj nélkül, azonnal távoznia. A Jaggersnek és Fejes Szandrának párbajoznia kellett, a Jaggers a You Could Be Mine című Guns 'N Roses-nótát játszotta unplugged, Fejes Szandra pedig a Queen Too Much Love Will Kill You című dalát énekelte. A zsűri döntése értelmében a Jaggersnek kellett távoznia az X-faktorból. 

 

 Olvass még többet az X-faktorról az NLCafé oldalán: 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus