Sztárok

“Lekövérezte” szupermodelljét Tommy Hilfiger

Hilfiger, a világhírű tervező túlságosan kövérnek és alacsonynak találta kreációihoz Gigi Hadid szupermodellt.

A durva kritika ellenére végül mégis csak a közkedvelt lányt választotta kollekciója új arcának. De nem Gigi teste miatt: mint kiderült, Hilfigert Gigi közösségi médiában és a képernyőn szerzett ismertsége és milliós rajongótábora győzte meg arról, hogy őt válassza, amit a 65 éves tervező nem is titkol.

“Lekövérezte

Gigi Hadid, akinek Instagram-oldalát 24,8 millióan követik, fiatal kora ellenére már olyan neveket képviselt a kifutón, mint Fendi, Versace, vagy épp Marc Jacobs. Ráadásul nem is ez volt az első olyan eset, mikor a modellt a magassága, vagy épp a testalkata miatt kritizálták. Mint korábban elmondta, korábban számos ügynökség fordított hátat neki emiatt.

Az ügy kipattanása óta Hilfiger számtalan negatív kritikát és megjegyzést kapott, melyekre reagált is. Azt mondta, a casting director döntött úgy, hogy Gigi testét a bemutatón bő kabátok és poncsók alá rejti.

Olvass még többet Tommy Hilfigerről és Gigi Hadidról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top