Sztárok

Ritka kép Stahl Juditról és 12 éves lányáról

12 évvel ezelőtt, amikor Stahl Judit anya lett, azt érezte: megnyerte a főnyereményt, és ez az érzés azóta is tart. Már akkor tudta, hogy a lányából nem akar celebgyereket nevelni, ezért is különleges, hogy most a BEST magazin címlapján Hannával együtt szerepel.

Ahogyan már korábban is feltűnt nekünk, Stahl Judit és Hanna sok mindenben hasonlítanak. Mindketten maximalisták, fontosnak tartják, hogy jól teljesítsenek, és a humor az életük meghatározó része. “Nekem az a feladatom, hogy megpróbáljam megtanítani, hogyan kell lazítani” – mesélte a Bestnek Stahl Judit, aki tíz év után először mondott igent a magazin felkérésére, hogy együtt szerepeljenek a lányával. 

De nem csak a műsorvezető mesélt a gyereknevelésről, hanem Hanna is elmondta, milyen Stahl Judit lányának lenni, mit szeret, és mit nem szeret az édesanyjában. Hogy csak egy dolgot emeljünk ki: “Mami sok mindenen parázik. Szoktam is neki mondani: Mami, ne parázz már!”

Részletek a BEST magazin legfrissebb számában.

Ritka kép Stahl Juditról és 12 éves lányáról

Olvass még Stahl Juditról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top