Sztárok

Való Világ 8: Szexi diáklány leszek, ah

Már megint a szex körül forognak VV Mici gondolatai, és annak ellenére, hogy iskolahét van a Való Világban, ő képtelen levetkőzni az érzelmeit, az iskolapadban sem bír magával.

Először is. Azt mondja a Való Világ 8 tanára, hogy “tegye fel a kezét, aki még életében nem írt verset!”

Én.
Én.

A tanár úr később azt kérdezi, hogy anyának, szerelme tárgyának, bárkinek írt-e, és ekkor VV Krisztián megjegyzi, hogy ha ez is számít, akkor lehet, ő is írt. Ezzel megvagyunk.

Literatúra

Olyasmi nem létezik, hogy magas meg alacsony kultúra. KUTTURA csak EGY van!

Dr. Flash.

Amennyiben Barcs Miklós (a fentebb idézett Dr. Flash) alapvetéséből indulunk ki, azonnal le kell vetnünk azokat az előítéleteket, melyeket az átlagos néző táplál a VV8 lakóival szemben, tehát kijelenthető: a Való Világ bármelyik szereplője válhat poétává. Igen, bármelyik, és ez jelen állás szerint holnap így is lesz, ugyanis a feladatuk szerint mindenki írni fog egy verset, aminek egy lakótárshoz kell szólnia, és rá kell jönni, hogy kihez. 

Addig marad a felolvasás

A villa tanára ma verseket osztott szét a padokban tespedő, nevetgélő diákok közt. VV Zsolti kiállt a képzeletbeli pódiumra, belecsapott a Szózatba, mire Krisztián és Mici röhögőgörcsöt kaptak, de Mici később megmagyarázta: “…kiállt a Zsolti… azzal a tukán hajjal…” Állítása szerint nem hazánk uszkve második himnusza volt számára nevetséges, hanem Zsolti előadása, bár később ezt cáfolandó, azt mondta, hogy az előadás és a vers együtt volt vicces.

A tukánnak egyébként nincs haja
A tukánnak egyébként nincs haja

VV Zsolti szerint egyébként a Szózat közben nincs helye a nevetésnek.

Na de VV Mici biztos iskolába készült?

A VV8 falain belül jelenleg iskolahét van, azaz a diákok minden egyes nap iskolaköpenybe bújnak, és leülnek a nappaliban felállított padokhoz. Irodalom, töri, matek… tobzódnak az órákon. VV Mici és VV Krisztián (az örökbecsű “jó szűk a p*nád” szerzője) nyilván egy padba került, pedig a szerelmespárokat a villán kívüli iskolákban általában szétültetik, mondván: rossz hatással vannak egymásra.

Kibuggyanó keble miatt Micire már az óra elején rászól a tanár, és kénytelen volt elrendezni Krisztián kedvenceit. “Én gondoltam, hogy egy kis szexi diáklány leszek…” – vélte Mici, de tanára nem így gondolta, és rendre intette.

Itt van egyben az egész:

Ha már Való Világ, akkor szavazz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top