Sztárok

Megdöbbentő titkot árult el Polyák Lilla

Polyák Lilla semmitől sem jött zavarba, őszintén válaszolt a rajongók kérdéseire, és még egy megdöbbentő szépségtitkot is elárult...

A Sztárban sztár legutóbbi kiesőjét, Polyák Lillát faggatták a Blikk olvasói. Az egyikük például élénken érdeklődött a színésznő állítólagos plasztikai műtétjéről. “Eddig még nem volt plasztikai műtétem, nem tudom, hogy lesz-e valaha. Lehet, hogy igen, de ezek a természetes vonásaim. Amit eddig kipróbáltam, az a Drakula-terápia, ami frissíti az arcot, de semmi köze plasztikai műtéthez, és a Hypoxi lézer, ami szintén egy bőrfeszesítő eljárás. Szerintem természetes eljárásokat mindenki kipróbál, mert jót tesz, és karbantartja az arcot” – válaszolta Polyák Lilla.

Hogy mi az a Drakula-terápia? A kezelés során a páciens saját vérét használják fel, injekcióval juttatják be a bőrbe, ezzel frissítve azt. Bizarrul hangzik, de Polyák Lilla szerint hasznos, egyébként elárulta azt is, hogy nem zárkózik el a plasztikától, nem tartja ördögtől való dolognak. Ha később szükség lesz rá, akár ő is kés alá fekhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top