Sztárok

Megvan Liptai Claudia utódja

Folytatódik a népszerű kvízműsor a Bumm! a TV2-n, azonban Liptai Claudia nélkül. Most az is kiderül, ki vezeti majd a műsort a kétszeres anyuka helyett.

Pénteken megszületett Liptai Claudia kisfia, így ő egy jó darabig egészen biztosan nem áll a kamerák elé. A Bumm! című népszerű műsor azonban folytatódik a TV2-n, és természetesen nem maradhat műsorvezető nélkül. Nem kell aggódni a csatorna már meg is találta a méltó helyettest vagy utódot, ráadásul olyan valakit, akinek Liptai Claudia is biztosan örül. A Bumm! új műsorvezetője ugyanis nem más, mint Till Attila.

“Mindig is szerettem a kvízjátékokat, nem idegen tőlem ez a műfaj, hiszen számos olyan műsorban dolgoztam korábban, amely tartalmazott kvízelemeket. A Bumm! egy nagyon jó formátum, egyszerű a szabályrendszere, mégis izgalmas. Szeretem a páros műsorvezetést, de mivel két játékos is áll mellettem a bombánál, nem leszek egyedül. Pörgős, izgalmas játékra számítok” – nyilatkozta Tilla az Origónak.

Megvan Liptai Claudia utódja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top