Sztárok

Friss: Verekedett az x-faktoros Kristóf – részletek

Vasárnap este csak annyi volt biztos, hogy az X-Faktor egyik versenyzőjének nemcsak a rendőrségen, de később az RTL Klub székházában is jelenése volt. Ma már azt is tudjuk, hogy miért kellett Kristófnak ezekre a helyekre mennie.

Mint az X-Faktor.hu oldalról kiderül, hogy a tehetségkutató különc versenyzője, Petics Kristóf október 11-ről 12-re virradóan, egy szórakozóhelyen belekötött néhány lányba. Ezután Puskás Peti mentoráltját kidobták a helyről a biztonsági őrök. Az egyik lány külföldi ismerőse azonban Kristóf után ment, és a két fiú összeverekedett a lakóhelyük portáján és a folyosón. Az ismeretlen fiú ütött először, de Kristóf felülkerekedett és 8 napon belül gyógyuló sérülést okozott neki.

Ma már azt is tudjuk, hogy a kiérkező mentők hivatalból értesítették a rendőrséget, akik bevitték az énekesnek készülő srácot az V. kerületi rendőrkapitányságra. Kristóf egy éjszakát töltött a rendőrségen. Az információk szerint a fiú ittas volt, és jelenleg is folyik ellene a rendőrségi eljárás.

Ezért hívták be hát az RTL Klub székházába Kristófot. Ezért találkozott Schiwert-Takács Lászlóval, a műsor kreatív producerével, és mentorával, Puskás Petivel. Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy mi hangzott el ezen a megbeszélésen.

 

 

Friss: Verekedett az x-faktoros Kristóf – részletek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top